NHI no

NHI.no – Norges største helseportal

Med rundt 100 millioner sidevisninger i året er NHI.no nordmenns klare førstevalg når de søker etter helseinformasjon.

NHI.no – Norges største helseportal

Med rundt 100 millioner sidevisninger i året er NHI.no nordmenns klare førstevalg når de søker etter helseinformasjon.

NHI.no – basert på NEL

Med nær 9000 artikler og over en halv million ukentlige brukere er NHI.no Norges største helsenettsted. Her kan pasienter, pårørende og nysgjerrige finne informasjon om mer enn 4000 sykdommer og tilstander. Mye av innholdet på NHI.no tar utgangspunkt i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL), som er sentral i den daglige arbeidsflyten til nesten alle fastleger i Norge.

NHI.no har sin egen redaksjon som skriver et mangfold av helserelaterte intervjuer, nyhets- og temasaker.

Bakgrunn

Det var de norske allmennlegene som først gjorde oss oppmerksomme på det store informasjonsbehovet blant sine pasienter. Stadig flere dukket opp til legetimene med diagnosen klar, etter søk på nett. Legenes spørsmål var enkelt: Kunne ikke pasientinformasjonen i NEL ligge åpent tilgjengelig som en kilde til kvalitetssikret og forståelig informasjon?

Resultatet ble at vi i 2007 lanserte NHI.no, da under navnet Pasienthåndboka. I dag hjelper nettsiden mer enn en halv million nordmenn hver uke med å finne kvalitetssikret og forståelig informasjon som samsvarer med informasjonen legen finner i sine oppslagsverk.

Norges største helseportal

Trafikken til NHI.no har økt jevnt de siste årene. I 2020 hadde vi nær 100 millioner sidevisninger.
NHI no graf

Komplett innholdsleverandør for annonsører

NHI.no er annonsefinansiert, og vi fungerer som en komplett innholdsleverandør for våre annonsører. Betalt innhold produseres i samarbeid med eksterne tekstbyrå – helt uavhengig av våre medisinske redaksjoner.

Annonseplassene kan både kjøpes fra vanlige annonsebørser eller gjennom oss direkte.