Karriere

Karrieremuligheter innen helse og teknologi

Karrieremuligheter innen helse og teknologi

Jobbe i NHI

Ser du etter en ny jobb og er opptatt av at arbeidet skal føles meningsfylt? I NHI ser vi alltid etter dyktige folk som kan gjøre oss enda bedre.

Brenner du for helse, samtidig som du er opptatt av teknologi? I NHI jobber vi for å bidra til at alle pasienter i Norge får lik behandling, basert på den beste tilgjengelige kunnskapen. Det er et arbeid våre ansatte opplever som meningsfylt. Og når du får gjøre det i et ambisiøst teknologikonsern, blir det også ganske spennende.

Hovedkontoret vårt er i Trondheim, og vi er over 40 ansatte. Spør du dem som sitter her, vil de fortelle deg at arbeidsplassen er preget av en åpen, dynamisk, innovativ og inkluderende atmosfære.

Dette leter vi alltid etter

Selv om vi begynner å få en viss størrelse, beveger vi oss raskt. Vi forbedrer oss kontinuerlig – og endrer oss så å si daglig.

Derfor ser vi også etter deg som ikke leter etter det faste og etablerte. Du må være dynamisk, innovativ og du må tørre å prøve. Vi leter etter deg som har IT-kompetanse, gjerne frontend, og deg som mestrer medisinsk innhold.

Vi ønsker de flinkeste, selvsagt, men det er også viktig at du ønsker å utgjøre en forskjell. Bryr du deg om kvaliteten på helsetjenester, og vil bidra til å gjøre den enda bedre, tar vi gjerne en prat med deg.