New e læring HCP

E-læring fra NHI

Sømløs kompetanseheving

E-læring fra NHI

Sømløs kompetanseheving

Hvordan forenkler vi din hverdag som leder?

Med vår sømløse kompetansestyring forenkler vi din hverdag ved å gi deg full kontroll til å tilrettelegge, planlegge, gjennomføre, og dokumentere opplæring. Dette gjør at du kan bruke mest mulig av din tid til å utøve faglig lederskap og utvikling av fagkompetanse.

Dette gjør vi ved å tilby e-læringskurs, som er kvalitetssikret av legene i NEL-redaksjonen, i en kursplattform som gjør det enkelt å tildele og følge progresjonen på kurs til dine ansatte.

Kursene våre fanger et bredt spekter av behov. Vi har alt fra legemiddelkurs spesifikt tilpasset syke- og vernepleiere, til innføring i omsorgsyrket tilpasset ufaglærte vikarer slik at de får den nødvendige balasten til å håndtere sine daglige oppgaver.

Samarbeid med Visma

Vår moderne kursplattform er utviklet i samarbeid med Visma. Plattformen kommer i to utgaver, én vi har felles med Visma og vår egen. Begge har alt du behøver for oppfølging og kompetansestyring.

Private institusjoner, og liknende, får tilgang til kursporteføljen i vår egen plattform med full funksjonalitet.

Kommunale kunder får tilgang til kursporteføljen i plattformen vi har felles med Visma, Glup. Om dere er kunde av Visma Enterprise og/eller Veilederen vil dere få tilgang til både våre og deres kurs på samme sted, med samme brukergrensesnitt. Dette forenkler oppfølging og kompetansestyring på tvers av fagområder.


Hvorfor velger våre kunder e-læring fra oss?

Alle våre kurs er utviklet for å sikre høyest mulig relevans for læringsutbytte og er praksisnære og problembaserte.

Kursene inneholder både rene teoretiske spørsmål, kasuistikker og spørsmål hvor vi utfordrer kursdeltakere til å reflektere. De inneholder også et bredt spekter av spørsmåls- og presentasjonsmoduler som innbyr til interaksjon og engasjement.

Vi sørger også for at innholdet til enhver tid er oppdatert og korrekt i henhold til norske retningslinjer, lover og god praksis. Alle kursene er kvalitetssikret av legene i NEL-redaksjonen.

Tilbakemeldinger

Kursdeltakerne har rangert ulike aspekter av våre e-læringskurs. Her er deres svar:

E læring HCP graf 2

Kundeattester

Hege B. Kristoffersen

Spesialrådgiver, Bærum kommune

God kvalitet på faglig innhold

Vi i Bærum kommune har gjort en nøye vurdering av flere tilbydere i anbudet, og tildelte Norsk Helseinformatikk kontrakten på levering av e-læringskurs. NHI vant på høyest poengsum totalt i konkurransen. Dette innbefatter blant annet pris, kvalitet og faglig innhold.

Monica Westvik Musum

Fagkonsulent, Rana kommune

Effektivisert opplæring

Vi i Rana kommune har kjempegode erfaringer med NHI sine e-læringskurs. Kursene er lærerike og av god kvalitet. Ansatte gir veldig god tilbakemelding, og synes det er en flott måte å skaffe seg kunnskap på, samt at de kan bruke kursene som læringsarena gjennom hele året.

Ledere sier at disse kursene har effektivisert opplæring i forhold til legemiddelhåndteringen. Det er lite arbeid for lederne å administrere tilgang og oppfølging av den enkelte medarbeider.

For mer informasjon ikke nøl med å ta kontakt

11954657 10153004406381956 4904455640818960380 n