Medibas 2

Deximed

Tysklands mest brukte kliniske oppslagsverk for allmennpraktiserende leger

Deximed

Tysklands mest brukte kliniske oppslagsverk for allmennpraktiserende leger

Kort om Deximed

Deximed er et klinisk oppslagsverk for allmennmedisin. Siden lanseringen i 2017 har over 3500 tyske leger blitt abonnenter.

NEL, som ble lansert i 1999, er bygget for å brukes som beslutningsstøtte i klinisk praksis. Den inneholder over 4000 medisinske artikler om sykdommer og symptomer – strukturert slik at brukeren raskt finner frem. Den tyske versjonen Deximed har på få år rukket å bli markedsleder.

Deximed er mer enn bare et elektronisk oppslagsverk, det er et beslutningsstøtteverktøy som kontinuerlig oppdateres redaksjonelt og teknologisk.

Redaksjonen

Deximeds medisinske redaksjon består av både allmennleger og fagspesialister som bidrar med kvalitetssikring innen sine fagområder.

Redaksjonen samarbeider tett med de medisinske redaksjonene i NEL og Deximed.

Redaksjonell uavhengighet

Deximed finansieres utelukkende gjennom abonnement og lisenser. Det betyr at redaksjonens arbeid ikke påvirkes av hverken private eller myndigheters interesser. Dette gjelder også vårt samarbeid med DEGAM.

Denne redaksjonelle friheten er avgjørende for Deximeds mål om å fremheve det som er nyttig for leger og helsearbeidere i praksis – uten føringer.